به گزارش وبدا/ مهندس محمد عبداله زاده در گفتگو با وبدا تعداد نمونه برداری از محصولات غذایی واحد های تحت پوشش را 167 مورد بیان کرد و گفت: فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی پس از تولید و بسته بندی در طی جریان عرضه تا مصرف بر اثر شرایط محیطی دستخوش تغییرات فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی قرار می گیرند که این تغییرات تهدیدی برسلامت و ایمنی مصرف کننده است.
وی افزود: در پایش ها و شکایات ارسالی در خصوص کنترل مواد غذایی و بهداشتی بازرسان غذا و دارو بعد از ارزیابی مواد 4 واحد متخلف را با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی کردند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی اضافه کرد:همچنین در جهت کنترل مواد غذایی در مقابل خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی به لحاظ ارزیابی و درجه بندی 38 کارخانه تولیدی مواد غذایی، بهداشتی، آرایشی و 27 کارخانه تولیدی دارای درجه A (عالی) توسط کارشناسان غذا و دارو مورد پایش قرار گرفته است.
مهندس عبداله زاده ادامه داد: در شش ماه گذشته 19 مورد صدور و تمدید پروانه های بهداشتی واحد های تولیدی و بهداشتی انجام شده که از این رقم 4 مورد در خصوص صدور پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی کارخانجات و کارگاه ها بوده است.
وی بازدیدهای فنی و بهداشتی از واحدهای تولیدی تحت پوشش دانشگاه در نیمه نخست امسال را 174 مورد اعلام کرد و بیان داشت: از این رقم 4 بازدید به صورت مشترک با دیگر واحد های دانشگاه و همچنین نهاد ها و ارگان های مرتبط شهرستان گزارش شده است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تصریح کرد: در اقدامات انجام شده آمار شش ماهه نخست سال تشکیل سه مورد پرونده آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها، 18 مورد تکمیل مدارک جهت صدور و تمدید شناسه نظارت کارگاهی؛ 77 مورد پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی و 78 مورد بازدید از طریق سامانه بازرسی اعلام شده است.