چاپ ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه؛
نصب "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از نصب و راه اندازی "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی جهت عملیاتی کردن هوشمند سازی و ارتقاء آموزش در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموشی / دکتر حسین عصارزاده در این باره بیان داشت: با عنايت به سند بالادستی "برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی" ابلاغی وزارت بهداشت و تاکیدات دکتر باقری فرد، معاون آموزشی وزارت؛ برای ارتقاء آموزش و یادگیری بهتر دانشجویان، "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیای قلبی ریوی به مجموعه تجهیزات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی افزوده شده است.
وی گفت: این دستگاه، یکی از نیازهای مهم آموزشی دانشجویان پزشکی است که با توجه به کاربرد بالای آن در زمینه فناوری های ارتقا دهنده یادگیری در بخش مهارتهای بالینی نوین دانشگاه مورد استفاده دانشجویان جهت آموزش قرار می گیرد.
در ادامه دکتر علیرضا جوادی نیا سرپرست مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص جزئیات "شبیه ساز واقعیت افزوده" نیز گفت: این دستگاه با تجهیزاتی چون سیستم کامپیوتر، سنسورهای محیطی، عینک، رابط دستی و دو نرم افزار احیاء برای کودکان، بزرگسالان و مادران باردار طراحی شده که فراگیران در محیط شبیه سازی واقعی؛ شرایط کار با یک بیمار دچار ایست قلبی تنفسی را با شرایط متفاوت و با تمرین و تکرار آموزش می بینند.
وی به برخی از مزایای "شبیه ساز" اشاره و اظهار کرد: دانشجویان در یک سناریو واقعی و موقعیت حاد، احیاء قلبی و ریوی را برای بیمار انجام می دهند و به لحاظ اینکه این مولاژ در دو مرحله آموزش و آزمون طراحی شده علاوه بر آماده شدن دانشجو برای ورود به یک محیط واقعی و کاهش خطاهای پزشکی، مدرسین می توانند از میزان یادگیری فراگیران اطمینان حاصل نمایند.
دکتر جوادی در پایان همچنین به نحوه استفاده از این دستگاه اشاره کرد و افزود: این دستگاه به سیستم کامپیوتر وصل شده و دانشجویان با استفاده از عینک و رابط دستی، در یک محیط شبیه سازی شده واقعی نبض و ضربان قلب این مولاژ را اندازه گیری کرده و عملیات احیای استاندارد را براساس آخرین الگوریتم های موجود مدیریت می کنند.
تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢ مرداد ١٤٠٢ / شماره خبر: ١٦٨٦٥ / تعداد بازدید: 656