دسترسی سریع
دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

نمونه برداری از 200 محصول غذایی ، آرایشی و بهداشتی در طرح PMS

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از نمونه برداری از 200 محصول غذایی ، آرایشی و بهداشتی در طرح پایش محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه PMS خبر داد.

مهندس محمد عبداله زاده سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به ارتقاء سلامت مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی اظهارداشت: فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی پس از تولید و بسته بندی در طی جریان عرضه تا مصرف تحت تاثیر شرایط محیطی دستخوش تغییرات فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی می شوندکه این تغییرات می تواند سلامت و ایمنی مصرف کننده را تهدید و به مخاطره اندازد.

وی افزود: در راستای تضمین سلامت و ایمنی فرآورده ها از زمان تولید تا مصرف علاوه بر کنترل در سطح تولید،برآن شد تا سازمان غذا و دارو کنترل های لازم در سطح عرضه بر روی محصولات تولیدی را داشته باشد.

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی تصریح کرد:  با توجه به ابلاغ دستورالعمل اجرایی پایش محصولات در سطح عرضه در آذر ماه 95 کمیته هماهنگی و برنامه ریزی طرح کشوری PMS معاونت غذا و دارو دانشگاه پس از تشکیل جلسه و بحث و بررسی در مورد محصولات و تعین برندهای محصولاتی که بیشترین سهم بازار را دارند طرح PMS))  بصورت مشترک توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شروع و در شهریور ماه سال جاری به پایان رسید .

مهندس محمد عبداله زاده اظهار داشت: در این مدت200 محصول غذایی ، آشامیدنی و آرایشی مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت که از این تعداد 144 نمونه از محصولات کشوری، 36 مورد محصولات سنتی (زعفران ، عسل و لبنیات محلی- سنتی) و 20 نمونه از محصولات واحدهای تولیدی تحت پوشش این معاونت در سطح عرضه نمونه گیری شد.

وی در ادامه گفت: همچنین از نمونه های مذکور تعداد 60 محصول آرایشی و بهداشتی، در مجموع 480 آیتم برچسب گذاری آنها ( از قبیل شماره پروانه ساخت ، تاریخ تولیدو انقضا ، فرمول مواد تشکیل دهنده و ...) مورد پایش و بررسی قرار گرفت.

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی  افزود: تعداد 402 مورد آزمون های شیمیایی و 258 مورد آزمون های میکروبی بر روی محصولات نمونه گیری شده توسط آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه انجام شد.

مهندس محمد عبداله زاده در پایان با توجه به اجرای دو مرحله ای طرح PMS افزود: نتایج نمونه برداری ها ،پس از تجزیه و تحلیل و جمع بندی،به سازمان غذا و دارو ارسال و محصولاتی که با معیارها و شاخص های ملی مصوب وزارت بهداشت مطابقت نداشته باشند  به معاونت غذا و دارو دانشگاه مربوطه اعلام تا اقدامات اصلاحی و قانونی لازم صورت پذیرد.

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٤ آبان ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٧٤٠٠  / تعداد بازدید:  3663

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: